1. kadeřnictví
    Praha 5
     » 
  2. kadeřnictví
    Košíře
     » 
  3. Salonek Empatie

Salonek Empatie

Pod školou 1262/10, Košíře, Praha 5

Využijte u nás kompletní péči v oblasti krásy. U nás si nejen odpočinete, ale také mnoho získáte. Moderní salon najdete na Košířském náměstí, kde můžete také parkovat. Nabízíme Vám služby kosmetické, kadeřnické, manikúry, pedikúry a masáží.



FOTOGRAFIE


INFORMACE

Kadeřnictví

Provádíme standardní kadeřnické služby, které najdete v přehledném ceníku níže.

Kosmetika

Velký zákrok

obsahující: odlíčení pleti, přípravu k čištění změkčovadlem, obkladem a odpovídajícím bio světlem, podtlakem, čištění pleti UZ špachtlí a podle potřeby manuálně, dezinfekce ozonizérem, následné stažení póru adstringentní maskou a galvanickým proudem, který vyhlazuje vrásky a zmírňuje pigmentační skvrny, pak následuje maska podle potřeb pleti vpravována pomoci ultrazvuku do hloubkových vrstev pleti, masáž a ošetření odpovídajícím biosvětlem, stimulujícím regeneraci pleti.

Udržovací zákrok

obsahuje: podle potřeby pleti kombinací peelingu, ošetření rádiovou frekvenci, která výrazně obnovuje tvorbu vlastního kolagenu, vpravování do pleti vysokoúčinných sér a pleťových masek pomoci ultrazvuku, vyhlazení vrásek profesionální galvanickou žehličkou a polarizovanými gely, vyhlazení vrásek polarizovaným biosvětlem, lymfodrenáž dekoltu a obličeje, relaxační masáž.

Chemický peeling

Omládněte, zbavte se jemných vrásek, akné, jizev i pigmentových znamének! Opravdu exkluzivní procedura – sekvenční ošetření pro obnovu pleti za použití špičkových produktů nové generace. Chemický peeling je vhodný pro všechny, kteří očekávají rychlé výsledky. Ošetření je bezbolestné.

Diamantová microdermobraze

Vysoce efektivní ošetření vrásek, zjemnění mimických vrásek vylepšení vzhledu jizviček po akné, pooperačních jizev a strií redukce pigmentových a stařeckých skvrn, barevné sjednocení pleti ošetření unavené pleti, regenerace a omlazení ošetření mastné pleti, zatažení pórů

Ošetření galvanickou žehličkou

Cílem kosmetického ošetření je regenerace pleti, ozdravení, vyživení pokožky, vyhlazení vrásek, obnovení pružnosti pleti a příjemný relaxační zážitek!

Lifting obličeje a dekoltu

Lymfodrenáž dekoltu a obličeje, podtlakovým přístrojem. Čistí, vypíná a regeneruje pleť!


KONTAKTY


Název
Salonek Empatie
Kontakty
606 155 815, 776 009 667
Web


Pokračovat můžete na:   další kadeřnictví

Přidat firmu
Poslední aktualizace: 2021-12-24 14:37:15